Banner

Debrecent is bevették a Jegesmedvék

Szerző: objektív | 2015-10-06 13:30:00

A DVTK Jegesmedvék csapata a civísvárost is bevette - miskolcijegesmedve.hu

A második helyezett Debrecen otthonába látogatott hétfőn este a DVTK Jegesmedvék csapata, amely a civísvárost is bevette, és növelte előnyét a táblázat élén.

Az első harmad eleje miskolci fölényben telt, ám a kidolgozott helyzeteket nem sikerült gólra váltani. A játékrész második felében kiegyenlítettebb lett a játék, ekkor már mindkét oldalon akadtak lehetőségek, ám a kapusok állták a sarat.

A második harmadban maradt a miskolci fölény, ám a debreceni kapusban sokáig minden elakadt. A nyomás a 9. percben érett végül góllá: egy szépen kijátszott helyzet végén Galanisz mattolta Vay kapust (0-1). Ezután is többet támadtak a Jegesmedvék, ám újabb gól már nem esett.

A harmadik harmadot egy áthúzódó emberelőnyben kezdhette a Debrecen, ám a vendégek ezt kivédekezték. Sőt! Alig telt el egy perc, miután kiegészültek, máris növelték előnyüket: Somogyi volt eredményes (0-2). A 14. percben Milan és Pavuk akaszkodott össze, és a bunyó végén mindketten mehettek zuhanyozni. A 17. percben szépített a Debrecen Troshin révén (1-2). A hátralévő időben a Macik megtartották előnyüket, és fontos győzelmet arattak.

Debreceni HK - DVTK Jegesmedvék

1-2 (0-0, 0-1, 1-1)

Debreceni jégcsarnok 400 néző.

Elolvasom az eredeti cikket>>>

Forrás:miskolcijegesmedve.hu

És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.