Banner

Barczi bontani jön a DVTK-hoz

Szerző: dfcwolf | 2016-05-26 09:29:00

A 2015-16-os bajnokság végén a sajtótájékoztatókon vissza-visszatérően téma volt a lejáró szerződésű játékosok - köztük Barczi Dávid - sorsa. Objektív már áprilistól kezdve folyamatosan rákérdezett erre Egervári Sándornál.

2016. április 8-án, az MTK elleni idegenbeli mérkőzés előtt a következő párbeszéd zajlott le ezzel kapcsolatban:

amigeleken.hu. Nem fogsz szeretni ezért a kérdésért, mert visszatérően mindig felteszem és mindig téged zaklatlak vele. Barczi Dávid hosszabbításáról lehet-e tudni valamit?

Egervári: Igen, előrehaladott a megbeszélés, nem csak Dáviddal kapcsolatban, hanem a lejáró szerződésű játékosok kapcsán.

amigeleken.hu: Ez pozitív előrehaladás?

Egervári: Abszolút igen. Ajánlatot tett Benczés Miki több, a pályán gyakran előforduló játékosainknak, akiknek lejáró szerződésük van, úgyhogy én nagyon remélem, hogy mire a bajnokság véget ér, április végére mindenkivel sikerül megegyeznünk.

A kérdés mára eldőlt. A boon.hu-n a következő hírt olvashatjuk Barczi jövőjével kapcsolatban: A bal oldali középpályást három éve szerződtette a klub akkori sportigazgatója, Kovács Zoltán. Mivel a duó korábban az Újpest FC-nél is együtt dolgozott, így a Videoton lehet a harmadik olyan klub, ahol majd együtt tevékenykednek, hiszen Kovács Zoltán jelenleg Székesfehérváron sportvezető, és a hírek szerint Barczi oda tart. Ám előtte, a mai napon még Diósgyőrbe jön, hogy felbontsa a jövő hónap végén amúgy is lejáró szerződését, hogy már júniusban munkába állhasson új klubjánál.

"Van ilyen, hogy egy játékos más klubot választ. Annyi történt, hogy nem a mi ajánlatunkat fogadta el, amelyet az itt mutatott eddigi teljesítménye alapján alakítottunk ki – mondta Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója. – Mivel a szerződése a jövő hónap végén lejárt volna, és oda megy, ahová csak akar, maradni pedig nem akart, partnerek voltunk abban, hogy egy hónappal lerövidítsük a szerződését. Így nekünk egy hónappal kevesebb bért kell fizetnünk neki, ő pedig akadály nélkül megkezdheti a felkészülést az új csapatával júniusban."

A jelenleg 121 NB I-es meccs­nél és 11 élvonalbeli találatnál tartó 27 éves játékos összesen 76 alkalommal viselte az első osztályban a DVTK mezét, és ezeken az elmúlt három évben 5 gólt szerzett.

Tovább a boon.hu-ra >>>>>

forrás: boon.hu

És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.