Banner

Az Újpest megvenné a Napoli csatárát

Szerző: Jáborcsik András | 2016-05-23 18:44:00

A csakfoci.hu információi szerint kivásárolná nápolyi szerződéséből az Újpest a Napoli magyar támadóját, az előző szezonban, kölcsönben Diósgyőrben szerepelt Novothny Somát.

Novothny Soma tavaly nyáron tért haza az NB I-ben, és Miskolcon nem is okozott csalódást: a fiatal támadó 27 bajnokin nyolc gólt szerzett. A támadó csak kölcsönben volt a Diósgyőrnél, a folytatásról a Napolival is meg kellene egyeznie a lehetséges kérőinek.

A honlap információi szerint más hazai klub is érdeklődik Novothny iránt, de a legkomolyabb kérő az Újpest lehet, amely szívesen leigazolná a remek felépítésű, 21 éves csatárt: a lilák kivásárolnák nápolyi szerződéséből a támadót, azaz hosszabb távon kötnék le a Megyeri útra a korábbi utánpótlás-válogatott játékost.

A IV. kerületiek ugyan a Magyar Kupa döntőjébe jutottak tavasszal, de a bajnokságban az összességében csalódást okozó 6. helyen zártak, 33 meccsen 42 gólt szerezve, ebből a télen távozott középcsatár, Mbaye Diagne 11-et szerzett, a "maradók" közül viszont a házi gólkirály egy középpályás, Enis Bardhi lett, összesen öt találattal.

Tovább a csakfoci.hu-ra >>>>>

forrás: csakfoci.hu

fotó: Max

És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.