Banner

Győzelem az alapszakasz utolsó meccsén DVTK - Fehérvár AV 19 hu 4:3 (1:1, 2:0, 0:2, 1:0)

Szerző: Jegesmedve | 2016-02-06 12:00:00

Tét nélküli mérkőzésen a Fehérvár AV19 csapatát fogadjuk ma este 18:30-kor a népketi jégcsarnokban.

Az alapszakasz utolsó meccse következik, amiről abban a formában, hogy egyik csapat számára sem bír különösebb jelentőséggel a MOL liga végkimenetelére vonatkozóan, elég nehéz izgalmas beharangozót írni.

Az eddig lejátszott öt meccsből négyszer a Macik diadalmaskodtak (két alkalommal a rendes játékidőben, egy-egy alkalommal hosszabbítás és büntetők után). A "kisvolán" egyszer volt képes hosszabbítás után két pontot elcsípni a népkerti jégcsarnokból.

Csapatunkban Jarkko Leppanen és Hajós Roland sérülés, Jesse Dudás eltiltás miatt nem léphet ma este jégre.

A szombati mérkőzéssel kapcsolatban a miskolcjegesmedve.hu kérdezte Jason Morgan vezetőedzőt:

– Egyelőre nem tudjuk, hogy a szombati mérkőzésre milyen kerettel érkezik a Fehérvár. A taktikánkat és a sorok összeállításait is ma fogom kidolgozni. Ugyan tét nélküli lesz a összecsapás a rájátszás szempontjából, de jó lehetőséget biztosít számunkra, hogy új taktikai elemeket próbáljunk ki, amelyeket később a playoffban is alkalmazhatunk. Szintén oda kell figyeljünk arra, hogy az ilyen típusú meccseken ne szedjünk össze olyan sérülést, vagy eltiltást, amely hátráltathat minket a rájátszásban.

Kezdés: 18:30

Az előzetesen megadott tervezettel ellentétben a mérkőzést nem tűzi műsorára a MOL liga TV, így ha követni szeretnéd az eseményeket a csarnokban a helyed, vagy ide kell kattintanod. (a link a meccs előtt egy órával lesz elérhető)

Részletes beszámoló később

És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.