Banner

A magyar szurkolók döntöttek: Szalait sem vinnék az Eb-re

Szerző: objektív | 2016-05-30 10:03:00

Több mint 37 ezer olvasói / szurkolói szavazat alapján Megyeri Balázst, Kocsis Gergőt, Sallai Rolandot, Vida Mátét, Bese Barnabást és Szalai Ádámot is itthon hagynák a drukkerek Bernd Storck helyében. A csakfoci.hu szavazásán arról mondhattak véleményt a résztvevők, hogy kit nem kellene neveznie a német kapitánynak a jövő kedden kihirdetésre kerülő, végleges Európa-bajnoki keretbe.

A csakfoci.hu arra kérte olvasóit, hogy "segítsenek" a kapitánynak meghozni a kemény döntést, döntéseket, és szavazzanak arról, ők kit hagynának itthon a német szakember helyében. Egy kapust és öt mezőnyjátékost jelölhettek meg a szavazók.

A vasárnap délután, 16:45-kor lezárt szavazásunk és 37468 voks alapján végül megszületett a magyar drukkerek véleménye. E szerint a négy kapus közül a spanyol Getafe második számú hálóőrét, Megyeri Balázst nem vinnék most magukkal az Eb-re a szavazók, míg a mezőnyjátékosok közül javarészt a fiatalok kihagyása mellett döntöttek: Kocsis Gergő, Sallai Roland (mindkettő Puskás Akadémia), Vida Máté (Vasas) és Bese Barnabás (MTK) maradt ki a szurkolók szűkített "keretéből".

Mint ahogy nemet mondtak a szavazók Szalai Ádámra, a Hoffenheim, a tavaszt kölcsönben Hannoverben töltő támadójára is: 8%-ot kapott a voksokból a 31-szeres válogatott játékos a szurkolóktól. Az azonban kiemelhető vele kapcsolatban, hogy a 28 éves játékos a jelek szerint élvezi a kapitány bizalmát, így meglepetés lenne, ha valóban itthon hagyná őt Storck.

Elolvasom a teljes cikket>>>

forrás: csakfoci.hu

És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.