Banner

A klub megkezdte a tavaszi bérletek árusítását

Szerző: Jáborcsik András | 2023-11-18 12:07:00

Aa többlépcsős jegyértékesítés a klub vezetése és a szurkolói koordinációs iroda tagjai szerint is jól működött.


Biztosítsd be a helyed a tavaszi rangadókra, ne maradj le egyetlen meccsről sem! Már megvásárolhatók a DVTK labdarúgó csapatának tavaszi mérkőzéseire szóló bérletek a DVTK Shopban és a jegy.dvtk.hu oldalon. A kapu mögé 10.500, a Napos oldalra 15.400 forintba kerül a rendkívül kedvező árú felnőtt bérlet, amely 8 bajnokit - közte az Újpest, a Fehérvár, a Debrecen és a Ferencváros elleni rangadókat - valamint a DVTK - ZTE Magyar Kupa-nyolcaddöntőt is tartalmazza. Ne feledd, számít, ha itt vagy!


Ezzel a felhívással ösztönzi a tavaszi bérletek megvásárlására a klubvezetés azokat a szurkolókat, akiknek nincs éves bérletük.


A közlemény szerint az őszi bérletesek helyét 2024. január 2-ig fenntartják, ezt követően bárki bármelyik szabad helyre vásárolhat tavaszi bérletet. Az akcióval kapcsolatban dr. Világi Péter kommunkációs igazgató a következőket nyilatkozta:

A DVTK labdarúgó csapatának jó szereplése és a klub hazai mérkőzéseire nyáron megállapított rendkívül kedvező jegy és bérletárak együtt azt eredményezték, hogy az eddigi hét hazai mérkőzést összesítve jelenleg 8098 fő a DVTK Stadion őszi átlagnézőszáma. Bizonyára mindenki emlékszik rá, hogy rekordgyorsasággal elfogytak a szabad helyek a DVTK - FTC rangadóra, és akár két stadiont is meg tudtunk volna tölteni. Mivel tavasszal is hasonló érdeklődésre számítunk a Ferencváros, az Újpest, a Fehérvár vagy a Debrecen elleni rangadókon, az őszi tapasztalatok miatt a következő hetekben minden létező fórumon arra fogjuk biztatni a szurkolóinkat, hogy aki minden tavaszi rangadón a helyszínen szeretne szurkolni, nem a televízió előtt, az vásárolja meg a tavaszi bérletet, mert csak így tudja bebiztosítani a helyét a lelátón.

Mivel az FTC elleni mérkőzés előtt a többlépcsős jegyértékesítés a klub vezetése és a szurkolói koordinációs iroda tagjai szerint is jól működött, és a bérleteseink is elégedettek voltak, hasonló lesz a menetrend tavasszal is, azaz először a bérleteseknek adjuk meg a lehetőséget a jegyvásárlásra, és valószínűleg nem csak a Ferencváros, hanem az Újpest, a Fehérvár és a Debrecen elleni rangadókon is. A klubnak minden szurkoló fontos, de továbbra is mindent el fogunk követni annak érdekében, hogy a bérleteseink érezzék, mennyire hálásak vagyunk nekik azért, mert a szezon előtt, vagy a téli szünetben bizalmat szavaznak a csapatnak. Bérletesnek lenni jó, maga az érzés is más, amikor valaki bérletesként jár mérkőzésre, de számtalan kedvezmény is jár mellé, a DVTK Shopban és a DVTK Medical & Fájdalom Ambulancia szolgáltatásaiból kapott 10%-tól kezdve, a hazai ingyenes kupamérkőzésen át az edzőmeccsekig - zárta a DVTK kommunikációs igazgatója.


A DVTK 2023/2024-es tavaszi bérletárai


forrás: dvtk.eu



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
8. kajman
2023-11-19 20:43:15 Narancs öves, Tag
SZÉP kártyával lehet bérletet venni?
7. zorba*
2023-11-19 11:34:49 Fekete öves, Veterán
A családunk Miskolcon maradt része vett most 2 bérletet. Így nekem is tudnak jegyet venni, amikor szükséges, amikor csak így lehetséges.

Napos 15.400 Ft felnőtt bérletár szerintem korrekt.
6. Sickunt
2023-11-18 18:27:04 Barna öves, Tag
Kassán a legolcsóbb felnőtt éves bérlet 100 euró, 16 hazai meccs kerül a legolcsóbb konstrukcióban 100 euróba, Dunaszerdahelyen az éves 115 volt. Kassán a legolcsóbb felnőtt jegy 8 euró, Dunaszerdahelyen 10 euró. Korrekt, köszönjük.
5. tothtomi
2023-11-18 15:01:04 Citromsárga öves, Lelkes újonc
Pénteken elmentem megvenni. Őszi bérletem van. Erre! Nem lehet! Csak neten papír alapúan,vagy letöltve ugye a telóra. Na most ha valakinek hagyományos plasztik kártyán kell,azt nem lehet. Az mtk elleni meccs után az ünnepekig van egy hét. Az alatt kell megvenni mert január 2 ig tartjak fent a helyet. Viszont az ajándék bolt dec 23 tól jan 8 ig zárva. Gondoltam szólok aki ki akar menni és van őszi bérlete ne menjen,csak dec 18-dec 23 között. Nem is értem. Ha neten lehet akkor plasztik kártyán miért nem lehet.
4. wexeye |Válasz erre: 3. Spirálfüzet (kockás)
2023-11-18 13:39:51 Fekete öves, Őstag
Pontosan. Örülök hogy így döntöttél! Én sem tudok mindig kimenni,de már a biztos hely miatt is megéri. Idekapcsolódva jegyezném meg hogy a jegyautomata botrányos kezelési költséget számol fel,ha valóban szándék hogy használjuk, ezen drasztikusan változtatni kellene!
2023-11-18 13:33:40 Piros öves, Veterán
Engem meggyőztek és azok is akik ezt írták nekem. Megveszem a bérletet bárhogy is alakul a beosztásom. Ha 1-2 kimarad még akkor is jók vagyunk. Így legalább tuti a helyem és nem kell járkálni jegyet venni.
2. jaborcsik-andras* |Válasz erre: 1. wexeye
2023-11-18 13:17:24 Fekete öves, Veterán
Köszönjük a jelzésedet, hogy ez elkerülte a figyelmünket és nem került még ki.
1. wexeye
2023-11-18 13:05:00 Fekete öves, Őstag
Köszönöm, ha beírásom miatt tettétek ki,akár nem. A lényeg,hogy terjesszük. 2023.11.hó van. Elejét lehet venni a 2024 tavaszi vitáknak. Szóltak, bőven időben szóltak, hogy hogy lesz! A bérletek árába számítsátok bele,hogy a kupameccsekre is érvényesek,ne kelljen majd az elődöntő előtt a kesergést olvasni,hogy nem jutott jegy! Vegyetek bérletet! 10ezer a kapu mögé,15 a Naposon, bőven megéri.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...