Banner

1345 néző átlagban szombaton

Szerző: | 2015-04-12 15:29:44

Az NB1 23. forduló szombati meccseinek nézőszáma

A mai Ferencváros - Újpest találkozón először telik majd meg teljesen a Groupama aréna bajnoki mérkőzésen. Jól tudjuk, hogy az MLSZ funkcionáriusai és Kubatov Gábor ezzel fognak példálózni heteken keresztül. Az Újpest ultrái csatlakoztak a ferencvárosi szurkolók hónapok óta tartó bojkottjához, ennek eredményekét mindössze 251 újpesti szurkoló vállalta az utaztatással és a beléptetéssel járó hosszadalmas tortúrát.

Annak érdekében, hogy ne szakadjunk el teljesen a valóságtól, nézzük meg az NB1 tegnapi játéknapjának nézőszámait. A tegnapi "nézőcsúcs" a Kecskemét-Debrecen találkozón született, melyet 2.710 néző tekintett meg a Széktói stadionban. Ezen kívül még Győrben haladta meg a szurkolók száma a kétezret. Úgy tűnik, hogy a győri szurkolókat nem mozgatta meg a különösebben a klubvezetés hívó szava, akik a csapat megmentése érdekében kérték szurkolóikat, hogy minél nagyobb számban látogassanak ki az ETO Parkba.

A Paks és a Pápa esetében a csakfoci.hu-n olvasható - minden bizonnyal becsült - nézőszámokra voltunk kénytelenek hagyatkozni, mert sem a klubok, sem az MLSZ honlapján nem található adat a meccsek látogatottságáról.

Az NB1 tegnapi játéknapjának nézőszámai:

Hazai Vendég Nézőszám
Kecskemét Debrecen 2 710
Győr Nyíregyháza 2 067
Dunaújváros MTK 1 247
Honvéd Diósgyőr 1 047
Paks Pécs 500
Pápa Felcsút 500
összesen 8 071
átlag 1 345

A Bozsik stadion is elszomorító képet mutatott tegnap, amihez jól tudjuk, nagymértékben hozzájárult a csapat gyenge szereplése és lélektelen játéka.

Kispest Honvéd - Diósgyőr 2015. áprilisban

Kispest Honvéd - Diósgyőr a múltban

fotók: boon.hu és hawk

És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.